Leuke ideeën K3

Deze app is heel fijn om het coderen met kleur te oefenen op de smartphone of tablet. Deze app kan je gratis afhalen. Veel plezier!

Als jullie samen aan tafel zitten om te eten, kunnen jullie een oefening rond kritisch luisteren oefenen. Mama/papa leest een zin (rustig) voor. Daarna komt er een vraag. Dus luister aandachtig naar de zin om de vraag te kunnen beantwoorden. Mama/papa mogen de zin herhalen zodat jullie goed kunnen luisteren naar het antwoord.

Dit is een extraatje. Een uitdaging voor wie iets extra wilt. Als dit nog niet lukt, is dat geen ramp. Dit zijn oefeningen die ik in de klas geef als extra. Dit moeten ze NIET kennen!!!!!!!

Het voetgangersdiploma wordt tijdens deze week normaal met de juf afgenomen. We leren uw kleuter veilig langs de huizenkant lopen, stoppen aan de stoeprand en oversteken op een zebrapad onder begeleiding. Bij elke foto staat in het licht oranje kolommetje wat de kids moeten leren. Herhaal dit zo vaak mogelijk in jullie dagelijkse routine in het...

Dit kan je in de auto spelen, aan tafel tijdens het eten, wanneer de kinderen in bad zitten,... Dit kan je dus herhalen op dagdagelijkse momenten. Het hoeft ook niet lang te duren. Af en toe een auditief spelletje tussendoor. Veel plezier!

Ga samen met mama/papa naar buiten. Maak een veilige wandeling en bekijk de verkeersborden die je tegen komt. Staat dit bord op je blad papier? Dan mag je een bolletje inkleuren. Op het einde van de wandeling tel je alle bolletjes. Hoeveel verkeersborden ben je tegen gekomen? Welk bord kwam je het MEESTE tegen? Welk het MINSTE? Je kan...

Vrije Basisschool Uiterwaard Stokkem
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin